Wandelen in de Eifel

Wandelingen vanuit de het vakantiehuis Eifelhof:

DuitsDeutsche Webseite

Wandelen direct vanuit het vakantiehuis. We hebben een aantal wandelingen uitgezet, maar in het vakantiehuis is ook een gedetailleerde wandelkaart aanwezig waarmee je de omgeving kunt verkennen.

Onderstaande wandeling gaat naar de Wildenburg, een middeleeuwse burcht. Heen gaat redelijk snel, terug ga je heuvel af en moet je ook weer heuvel op. Ondanks weinig kilometers is dit best nog een pittige wandeling door het hoogteverschil.

Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Deze wandeling naar het klooster Steinfeld gaat door één van de mooiste stukjes van de omgeving. Mooie vergezichten over de heuvels.

GPSies - Steinfeld Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Onderstaande wandeling is ook erg mooi en heeft als fijne bijkomstigheid dat er een stop gemaakt kan worden bij bakkerij Milz in Marmagen. Deze bakkerij is beroemd om zijn heerlijke taarten en gebakjes. Een absolute aanrader! Ze zijn trouwens ook op zondag geopend.

GPSies - Marmagen Kuchenwanderung Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Gpsies appsVia de site van Gpsies kun je gratis apps downloaden voor Iphone en Android telefoons waarop deze, maar ook nog veel meer wandelingen te vinden zijn. Zoek op “Benenberg” en gebruikersnaam “Eifelhof” om de wandelroutes te vinden.

Op deze site vind je behalve wandelroutes trouwens ook fietsroutes, ruiterroutes, motorroutes etc.