Wandelen in de Eifel

Wandelingen vanuit de het vakantiehuis Eifelhof:

DuitsDeutsche Webseite

Wandelen direct vanuit het vakantiehuis. We hebben een aantal wandelingen uitgezet, maar in het vakantiehuis is ook een gedetailleerde wandelkaart aanwezig waarmee je de omgeving kunt verkennen.

Onderstaande wandeling gaat naar de Wildenburg, een middeleeuwse burcht. Heen gaat redelijk snel, terug ga je heuvel af en moet je ook weer heuvel op. Ondanks weinig kilometers is dit best nog een pittige wandeling door het hoogteverschil.

Download hier de GPX data

Deze wandeling naar het klooster Steinfeld gaat door één van de mooiste stukjes van de omgeving. Mooie vergezichten over de heuvels.

Download hier de GPX data

Onderstaande wandeling is ook erg mooi en heeft als fijne bijkomstigheid dat er een stop gemaakt kan worden bij bakkerij Milz in Marmagen. Deze bakkerij is beroemd om zijn heerlijke taarten en gebakjes. Een absolute aanrader! Ze zijn trouwens ook op zondag geopend.

Download hier de GPX data

 

Wandeling Marmagen – Kloster Steinfeld – Wildenburg

Download hier de GPX data

Via de site van Alltrails kun je de wandelingen nog beter bekijken en eventueel andere wandelingen in de buurt bekijken.

Op deze site vind je behalve wandelroutes trouwens ook fietsroutes, ruiterroutes, motorroutes etc.

Wandelingen in de omgeving

Als je op de onderstaande afbeelding om een database te openen met wandelingen (lange en korte) in de omgeving (20 km) van Kall-Benenberg. Je kunt eventueel de filters aanpassen.

De pagina wordt in een nieuw tabblad geopend.

database wandelingen
wandelingen in de omgeving