Wandelen in de omgeving

Wandelingen vanuit het huis:

Wandelen direct vanuit het vakantiehuis. We hebben een aantal wandelingen uitgezet, maar in het vakantiehuis is ook een gedetailleerde wandelkaart aanwezig waarmee je de omgeving kunt verkennen.

Onderstaande wandeling gaat naar de Wildenburg, een middeleeuwse burcht. Heen gaat redelijk snel, terug ga je heuvel af en moet je ook weer heuvel op. Ondanks weinig kilometers is dit best nog een pittige wandeling door het hoogteverschil.

Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Deze wandeling naar het klooster Steinfeld gaat door één van de mooiste stukjes van de omgeving. Mooie vergezichten over de heuvels.

GPSies - Steinfeld Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Onderstaande wandeling is ook erg mooi en heeft als fijne bijkomstigheid dat er een stop gemaakt kan worden bij bakkerij Milz in Marmagen. Deze bakkerij is beroemd om zijn heerlijke taarten en gebakjes. Een absolute aanrader! Ze zijn trouwens ook op zondag geopend.

GPSies - Marmagen Kuchenwanderung Klik hier als u de kaart volledig in uw scherm wilt zien.

Op de site van Gpsies zijn ook apps beschikbaar voor Iphone en Android telefoons waarop de wandelingen te vinden zijn. Zoek op “Kall-Benenberg” en gebruikersnaam “Eifelhof” om de routes te vinden.